Místo činu, Albi, 2024

33,40 €

Pri nákupe nad 49 €
poštovné zadarmo

Místo činu
Novinka

    Objaviteľská sada Miesto činu z edície Albi Science poteší všetkých malých detektívov od 8 rokov, ktorým poskytne nezabudnuteľné zážitky a vzdelávanie zároveň... Čítať viac

    Výrobca
    Albi, 2024

    Objaviteľská sada Miesto činu z edície Albi Science poteší všetkých malých detektívov od 8 rokov, ktorým poskytne nezabudnuteľné zážitky a vzdelávanie zároveň... Čítať viac

    • Hra
    • Čeština, slovenčina
    36,99 €

    33,40 €

    -10 %
    platí do 23. 6. 2024
    U dodávateľa > 5 ks
    Posielame do 5 – 8 dní

    Naši škriatkovia odporúčajú

    Taylor Swift: The Tortured Poets Department

    Viac o produkte

    Objaviteľská sada Miesto činu z edície Albi Science poteší všetkých malých detektívov od 8 rokov, ktorým poskytne nezabudnuteľné zážitky a vzdelávanie zároveň.

    Sada sa zameriava na kriminalistické postupy aj vedecké princípy, na ktorých sú pokusy založené, a predstavuje ich formou kreatívneho skúmania.

    Vďaka experimentom vedeckej sady Miesto činu si deti vyskúšajú techniky detektívov – chromatografiu, snímanie odtlačkov prstov, analýzu vlákien z odevov a mnohé ďalšie. Otestujú podozrivé vzorky, naučia sa zaujímavosti o neviditeľnom atramente, ktorý je vidieť iba pod ultrafialovým svetlom, alebo napríklad zistia, ako určiť pH tekutín a rozoznať tak potenciálny „jed“ pomocou lakmusových papierikov.

    Skúste s deťmi rozšírenú realitu (AR) a ocitnite sa priamo na mieste činu! Na vyriešenie prípadu budete potrebovať iba poviedku Miesto činu, ktorá je súčasťou sady, a telefón alebo tablet s fotoaparátom/čítačkou QR kódov.

    Sada obsahuje množstvo komponentov a návod so zábavnými aktivitami, ktoré je možné opakovať.

    Sada Miesto činu obsahuje: vodové popisovače, lakmusové papieriky, kukuričný škrob, sadru, valec, kadičku, UV svietidlo a neviditeľnú fixku (batériu nemožno vymeniť), chromatografický papier, lyžicu, miešadlo, pauzovací papier, lyžičky, pásku na označenie miesta činu, karty na snímanie odtlačkov prsta a stenu na odlievanie stôp, pipetu, vatové tampóny a tyčinky, lupu, samolepiace štítky, pečiatkový vankúšik, pinzetu, samolepiacu pásku, skúmavky, jedlú sódu, kyselinu citrónovú, ceruzku a návod.
    Doba hrania: 15+
    Jazyk hry: SK / CZ
    Jazyk pravidiel: SK / CZ
    Pocet hrácov: 1+
    Vek: 8+
    Čítať viac
    Katalógové číslo výrobcu
    85775
    Jazyk
    čeština, slovenčina
    Naše katalógové číslo
    2489623
    Kategorizácia

    Našli ste nepresnosti? Dajte nám, prosím, vedieť!

    Nahlásiť chybu

    Máte o knihe viac informácií ako je na tejto stránke alebo ste našli chybu? Budeme vám veľmi vďační, ak nám pomôžete s doplnením informácií na našich stránkach.

    Hodnotenia

    Ako sa páčila hra vám?

    Vydavateľstvo Albi

    Čítať viac

    „To jediné, na čo sa nevzťahuje pravidlo väčšiny, je ľudské svedomie.“